Her på FlorenHus vægter vi det sociale højt. Mange har i flere år isoleret sig fra alt; også fra de nærmeste venner og det er bare så svært, at tage kontakt og være i kontakt med andre. Det er vigtigt for os at arbejde med relationer, så du kan indgå i relationer, når du flytter fra FlorenHus. Du bestemmer selv, hvor meget du vil deltage i det sociale, men du vil hurtig opleve, at vi alle, både personalet og de andre der bor på FlorenHus gerne vil have dig med. Det kan være til at se en film eller en tur i byen. Men vi respekterer også, at du har brug for at trække dig fra fællesskabet. Alle har brug for privatliv og det har du også.


Haven

På FlorenHus er der en del blomsterbede i haven. Ligeledes er vores terrasser fyldt med krukker – som bliver plantet til med de dejligste blomster, der følger årstiden. Vedligeholdelsen af dette er en del af din hverdag på FlorenHus. Vi hjælper alle til.

Vi har også en urtehave og et nyt drivhus fra 2022.


Weekender

I weekenderne holder vi fri, men ikke mere fri end at der jo altid er en skraldespand der skal tømmes og almindelig rengøring skal ordnes. Der kan soves længe og du kan få slappet af efter ugens strabadser. Nogen tager på besøg hos forældre eller andre. Hvis muligheden byder sig tager vi også på ture ud i det blå, på loppemarkeder, på shoppeture og meget andet i weekenderne. Endeligt er der hyggeligt samvær i stuen med the/kaffe og måske lidt hjemmebag og en god film.


Alkohol Politik

Der må ikke forefindes eller indtages alkohol eller euforiserende stoffer på FlorenHus. Det er direkte forbudt at indtage eller opbevare euforiserende stoffer på stedet. Opdages det, kan der blive tale om bortvisning.